nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al Tercer Fòrum Social de Mallorca (1)

nurukundo2005 | 09 Desembre, 2008 11:54 | facebook.com google.com

Connectant amb el Fòrum Social Mundial – 2009, que se celebra a Belém do Pará (Brasil) la darrera setmana del mes de gener vinent, diverses entitats i associacions de Mallorca, a més de seguir-ne de prop el procés, s'hi sumen activament i organitzen el III Fòrum Social de Mallorca -FSMa 2009-.

Volen continuar, així, amb la tasca iniciada el mes d'octubre de l'any 2003, quan se celebra el Primer Fòrum Social de Mallorca, desplegat posteriorment l'any 2005 amb aportacions fetes durant el Segon FSMa....

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb