nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Concentració a favor de la població civil congolesa

nurukundo2005 | 04 Desembre, 2008 12:26 | facebook.com google.com

Amnistia Internacional-Mallorca convoca a un acte públic davant la Delegació del Govern espanyol per al proper dijous, dia 11 de desembre, a les 12 del migdia, amb l'objectiu de demanar més protecció per a la població civil de la República Democràtica del Congo.

S'està commemorant el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Qui més qui manco veu i sap que, en massa indrets del Planeta i en massa ocasions al llarg d'aquestes sis dècades, els drets humans més elementals van quedant arraconats, malmenats, potejats i violats de manera incessant, indeturable i sistemàtica.

Un dels indrets paradigmàtics, sens dubte, és la regió dels Grans Llacs africans, i el seu entorn més immediat: la República Democràtica del Congo!

Com afirma i reconeix públicament una organització tan prestigiosa com Amnistia Internacional, la població de l'Est del Congo necessita de manera urgent que s'emprenguin accions que portin a acabar d'una vegada per totes amb els cicles repetitius de violacions greus dels drets humans.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb