nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets humans emergents (01): el dret a l'aigua

nurukundo2005 | 29 Octubre, 2008 08:42 | facebook.com google.com

“Un mes dedicat als drets humans”, -del 10 de novembre al 10 de desembre de 2008-, és la iniciativa que promou l'associació Drets Humans de Mallorca, organitzant un cicle de conferències al centre cultural de 'Sa Nostra' “Caixa de Balears” (carrer de la Concepció, 12, Palma) sobre aquest assumpte: “els drets humans emergents”.

La primera d'aquestes conferències, obertes a tots els públics que hi tinguin interès, es fa dimecres, dia 12 de novembre, a les 19:30 hores, i gira entorn del dret a l'aigua.

 (Segueix)

Rebel·lió mallorquina contra la pobresa al món

nurukundo2005 | 17 Octubre, 2008 09:04 | facebook.com google.com

Avui, 17 d'octubre de 2008, Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, milions de persones i organitzacions d'arreu del món demanen als líders mundials que compleixin amb la seva promesa de lluitar per aconseguir els 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) que es marcà l'Assemblea de Nacions Unides.

Nombroses organitzacions no governamentals arrelades a Mallorca convoquen una CONCENTRACIÓ per a avui capvespre, divendres 17 d'octubre de 2008, a les 17:00 hores, a la plaça d'Espanya.

 (Segueix)

Quilapayun, grup musical maputxe (mapudungu) a Palma

nurukundo2005 | 12 Octubre, 2008 16:34 | facebook.com google.com

Som a les portes de la celebració d'una bona vetllada musical, dissabte dia 18 d'octubre a l'Auditòrium de Palma, a les 21 hores!

A l'actuació, sempre encisadora, del conjunt mallorquí Cap-Pela, s'hi suma la intervenció del grup xilè Quilapayun -en maputxe, també anomenat mapudungu, Tres Barbes-, tan famós, entre d'altres peces, per la Cantata de Santa Maria de Iquique, que han d'interpretar a l'Auditòrium palmesà.

 (Segueix)

Alternativa no vol dir oposició!

nurukundo2005 | 07 Octubre, 2008 23:05 | facebook.com google.com

Gent mallorquina d'entitats socials diverses tenen l'oportunitat de trobar-se i passar la vetllada amb una parella jove cubana que, des d'una illa caribenya a una illa mediterrània, miren d'intercanviar opinions, criteris, experiències i tasques encaminades a la construcció d'un món més habitable: des de la perspectiva de l'educació popular ambiental, l'educació sociambiental.

Mariita - María Ángeles Pérez- i Javier Reyes es troben amb Pilar Bonnín (Treball Social), Antoñita Cerdà (Fòrum Ciutadà), Magdalena T. (Entrepobles), Bernat Vicens (Drets Humans de Mallorca), Miquel Ramon (Fòrum Ciutadà), Margalida Jordà (Germana de la Caritat), Juan Hernández (Taula per Rwanda), Guillem Ramis (Fòrum Ciutadà), Cecili Buele (Drets Humans de Mallorca) i Enriqueta (Fòrum Ciutadà), en un indret tan característic i emblemàtic com és la "Casa de les Monges de Són Roca".

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb