nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Fernando Lugo, president del Paraguai, davant Nacions Unides

nurukundo2005 | 25 Setembre, 2008 09:29 | facebook.com google.com

Aquests dies s'està celebrant a Nova York la nova sessió de l'Assemblea General de Nacions Unides (la número 63), durant la qual es reuneixen nombrosos Caps d'Estat i de Govern amb motiu de la Reunió d'Alt Nivell sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Fernando Lugo, que hi fa el seu primer discurs com a president del Paraguai, es refereix al procés de transició paraguaiana, i hi denuncia que la màfia lligada amb el poder públic i l'administració anterior, es pot dedicar a generar-hi inestabilitat política i econòmica.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb