nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Quina cultura interessa difondre, des de les nostres institucions públiques?

nurukundo2005 | 31 Agost, 2008 12:58 | facebook.com google.com

Dissabte 30 d'agost de 2008, certa gent de Mallorca, amant de la cultura catalana, el valoram com un dia memorable per a la nostra música clàssica.

Al Teatre Principal de Palma acudeixen centenars de persones delitoses d'assistir al concert que hi dirigeix el mestre Salvador Brotons.

El compositor i director és molt conegut a Mallorca, per haver-s'hi exercit durant anys al front de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears-”Ciutat de Palma” (1998-2001).

La novetat, emperò, rau en el fet que és la primera vegada que l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans actua a Mallorca. Ho fa pocs dies després d'haver actuat a Prada de Conflent, a Maó i a Sant Antoni de Portmany.

Es tracta d'una formació orquestral ideada l'any 2004, creada i mantenguda d'aleshores ençà per la tossuderia inigualable de la professora mallorquina de música, Magdalena González Crespí.

Si qualcú para esment a la darrera pàgina del full del programa que s'hi reparteix, pot pensar i creure que, amb uns patrocinis com els que hi apareixen i amb uns organitzadors com els que hi figuren, tot va damunt rodes...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb