nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'OJIPC a Palma

nurukundo2005 | 30 Agost, 2008 23:22 | facebook.com google.com

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, a la fi, ha pogut actuar a la ciutat que la va veure nàixer l'any 2004!

Gràcies a la tenaç persistència de la seva creadora, la professora mallorquina de música Magdalena González -que ha aconseguit el suport d'institucions públiques i entitats privades diverses- l'OJIPC, dirigida pel mestre Salvador Brotons ha fet un concert excel·lent al Teatre Principal de Palma.

S'ha dedicat a l'obra simfònica del compositor mallorquí Baltasar Samper. I ha interpretat, també, obres d'Eduard Toldrà, Franz Liszt, Manuel Oltra i Joan Martorell -de qui s'ha estrenat "La Mata de Jonc, himne de l'IPC"-.

Les coes per entrar-hi s'han fet llargues...

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb