nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, a les Illes

nurukundo2005 | 27 Agost, 2008 23:08 | facebook.com google.com

Des del mes d'agost de l'any 2004 fins a aquest mes d'agost de l'any 2008, l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans ha anat omplint pàgines d'informació als diversos mitjans de comunicació, arreu de la nació.

Com una iniciativa genial en el camp de la música simfònica. I com una iniciativa mallorquina singular.

Amb una parèntesi -oberta i tancada- l'any 2005, durant tots quatre estius restants l'OJIPC es fa present, no solament a Prada de Conflent, a l'acte de cloenda dels cursos que hi organitza la Universitat Catalana d'Estiu, sinó també en altres indrets dels Països Catalans que van des de Barcelona a Perpinyà, des de Prada a Mutxamel, o, com és el cas d'enguany, des de Prada fins a Menorca, Eivissa i Mallorca.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb