nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Fernando Lugo, pren possessió com a president del Paraguai

nurukundo2005 | 14 Agost, 2008 22:15 | facebook.com google.com

Paraguai viu una jornada històrica, amb la presa de possessió de Fernando Armindo Lugo Méndez, com a nou president de la República. Un acte protocol·lari que arreplega -i exclou- nombroses personalitats d'arreu del món.

D'entre les personalitats excloses, fonts oficials equatoguineanes informen des de la ciutat de Malabo (Bioko) que el president de Guinea Equatorial, Teodoro Obiang no assisteix a la cerimònia d'investidura de Fernando Lugo com a nou president del Paraguai dia 15 d'agost de 2008.

Nombroses organitzacions de defensa dels drets humans al Paraguai s'han oposat a la seva presència, en considerar-lo un genocida que no té dret a participar en una festa democràtica com aquesta.

 (Segueix)

Fernando Lugo, nou president del Paraguai

nurukundo2005 | 14 Agost, 2008 11:14 | facebook.com google.com

Després d'un procés molt llarg, que s'inicia pel Nadal de l'any 2006 -quan es posa a disposició de la ciutadania, encapçalant una Concertació Nacional Opositora- divendres 15 d'agost de 2008, el candidat electe i ex-bisbe catòlic Fernando Armindo Lugo Méndez , de 57 anys d'edat, accedeix oficialment a la Presidència de la República del Paraguai, en un acte públic que es realitza a la plaça situada enfront del Congrés Nacional, a la ciutat d'Asunción.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb