nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans fa una gran passa endavant

nurukundo2005 | 28 Juliol, 2008 11:07 | facebook.com google.com

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, -una simfònica juvenil ideada, impulsada, creada, mantenguda i dirigida durant aquests darrers anys per la professora mallorquina de música Magdalena González i Crespí- fa enguany una passa increïble.

En una sola setmana, estiuenca, com és la darrera del mes d'agost, es llança a organitzar quatre concerts de música simfònica a quatre indrets tan significatius dels Països Catalans, com són ara Prada de Conflent (23 d'agost), Teatre Principal de Maó (Menorca, 27 d'agost), Sant Antoni de Portmany (Eivissa, 29 d'agost) i Teatre Principal de Palma (Mallorca, 30 d'agost).

Quasi res!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb