nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Ni restes, ni aigües... endavant amb el negoci de Son Espases!

nurukundo2005 | 29 Juny, 2008 17:48 | facebook.com google.com

El 13 de maig de 2008, coincidint amb la commemoració del 81è aniversari de la primera aparició de la Mare de Déu de Fàtima als tres pastorets portuguesos de Cova da Iria, hi ha qui té la gosadia d'encarregar-se de traure imatges d'un altre indret més apropat, a l'illa de Mallorca, a la finca de Son Espases, concretament, allà mateix on s'està construint i aixecant un mastodòntic hospital.

 (Segueix)

On van a parar tots els euros recaptats per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)?

nurukundo2005 | 05 Juny, 2008 22:45 | facebook.com google.com

En una imatge que ja esdevé habitual entre nosaltres, un dia com avui centenars de persones voluntàries, -dones, en general- distribuïdes en desenes de taules de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) col·laboren activament i de forma desinteressada -sense cobrar un euro- celebrant el Dia Mundial contra el Càncer.

Se'ns diu que enguany, com en anys anteriors, s'hi han habilitat més d'un miler de guardioles, a les places i carrers principals de Ciutat. Un bon nombre de dones, abnegades i lliurades a la tasca de recaptar fons voluntaris entre la gent que hi passa, s'encarreguen voluntàriament de la recapta.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb