nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Un curs d'estiu a Palma força interessant: el diàleg intercultural

nurukundo2005 | 31 Maig, 2008 19:09 | facebook.com google.com

Si Ramon Llull obria els ulls i s'aixecava, d'allà on reposa des de fa segles!

Durant tres dies seguits, l'Associació Drets Humans de Mallorca, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears i la Caixa de Balears sa Nostra, organitza el Segon Curs d'Estiu “Any Europeu del Diàleg Intercultural”, amb un programa d'activitats i intervencions de fort contengut humanista.

El diàleg intercultural esdevé, en Ramon Llull, la seva gran línia mestra d'actuació, en les obres que fa, els documents que escriu, els viatges que realitza, les discussions que manté, i els itineraris que recorre a una banda i a l'altra banda de la Mar Mediterrània!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb