nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Un curs d'estiu a Palma força interessant: el diàleg intercultural

nurukundo2005 | 31 Maig, 2008 19:09 | facebook.com google.com

Si Ramon Llull obria els ulls i s'aixecava, d'allà on reposa des de fa segles!

Durant tres dies seguits, l'Associació Drets Humans de Mallorca, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears i la Caixa de Balears sa Nostra, organitza el Segon Curs d'Estiu “Any Europeu del Diàleg Intercultural”, amb un programa d'activitats i intervencions de fort contengut humanista.

El diàleg intercultural esdevé, en Ramon Llull, la seva gran línia mestra d'actuació, en les obres que fa, els documents que escriu, els viatges que realitza, les discussions que manté, i els itineraris que recorre a una banda i a l'altra banda de la Mar Mediterrània!

 (Segueix)

Contra les bombes cluster

nurukundo2005 | 28 Maig, 2008 11:03 | facebook.com google.com

Amb motiu de la Conferència de Dublín, Bernat Vicens, president de l’Associació Drets Humans de Mallorca, convida a signar aquest document tan interessant.

S’adreça a aquella gent que desitja viure -i lluita per aconseguir-ho- en un món en el qual els drets humans més elementals siguin molt més respectats que els suculents beneficis econòmics de mortífers negocis d’armes.

La Conferència i les negociacions acaben dijous, dia 29 de maig. Per això, cal signar ara mateix i convidar altra gent que ho faci.

 (Segueix)

El Parlament Europeu amb la Plataforma Salvem la Real

nurukundo2005 | 24 Maig, 2008 20:01 | facebook.com google.com

El president de la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, l'eurodiputat polonès Marcin Libicki ha fet arribar a Aina Calafat, presidenta de la Plataforma Salvem la Real, alhora que membre de l'Associació Drets Humans de Mallorca, una comunicació oficial des de Brussel·les.

Se li diu que, d'acord amb allò que estableix el Reglament del Parlament Europeu, s'ha admès a tràmit la seva petició, ja que les qüestions que planteja incideixen en l'àmbit de les activitats pròpies de la Unió Europea.

Com publica el Diari de Balears, de dissabte 24 de maig de 2008, la Comissió Europea investiga Son Espases i admet la demanda per esbrinar si l’hospital està damunt d’un torrent.

I el diari Última Hora del mateix dia, també fa públic que la Unió Europea iniciarà una investigació preliminar sobre el nou Son Dureta: la Comissió de Peticions admet a tràmit les denúncies presentades per La Real.

Una molt bona notícia que, sens dubte, ha d'alegrar la gent que, des de fa temps, roman i treballa fermament en la defensa d'un indret tan emblemàtic com és ara la finca de Son Espases que envolta el monestir cistercenc de La Real, a Palma.

 (Segueix)

Un president republicà amb la classe treballadora paraguaiana

nurukundo2005 | 03 Maig, 2008 16:43 | facebook.com google.com

La celebració del Primer de Maig al Paraguai, amb la presència de Fernando Lugo recentment elegit a les urnes, compta per primera vegada en la història amb un president de la República al costat de les classes treballadores.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb