nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Necessitats actuals de la presó de Palma

nurukundo2005 | 16 Abril, 2008 16:53 | facebook.com google.com

Dilluns, 14 d'abril, a les 20:00 hores, Club Diario de Mallorca acull la gent que acudeix a la taula rodona que s'hi organitza, relativa a les necessitats actuals de la presó de Palma.

Hi participen Manuel Penalva, jutge de vigilància penitenciària; Rosa Cosmelli, fiscal de vigilància penitenciària; Gloria Olmos, membre de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats; i Bernat Vicens, president de Drets Humans de Mallorca. Modera l'acte Francisco Mestre, redactor del rotatiu.

Vet ací la intervenció que hi fa Bernat Vicens, amb el títol genèric Necessitats actuals de la presó de Palma, i subtítol ”Què passa a la presó de Palma?”.

 (Segueix)

Canvi de govern al Paraguai?

nurukundo2005 | 16 Abril, 2008 06:57 | facebook.com google.com

A quatre dies de els eleccions a la Presidència de la República del Paraguai, el candidat Fernando Lugo -exbisbe catòlic que s'hi presenta encapçalant una coalició de partits- continua encapçalant les enquestes com el més preferit en la intenció de vot de l'electorat paraguaià.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb