nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Exbisbe catòlic president del Paraguai?

nurukundo2005 | 05 Abril, 2008 11:13 | facebook.com google.com

S'acosta el dia 20 d'abril. Al Paraguai, un exbisbe de l'Església Catòlica, Fernando Lugo, pot sortir elegit president de la República. Unes eleccions històriques on els sondejos li donen moltes probabilitats d'aconseguir-ho.

Els mecanismes per impedir-li l'accés ja fa temps que estan en funcionament. Pràcticament des dels mateixos inicis, des del mateix moment en què el bisbe, a l'edat de 56 anys, pren la decisió d'abandonar el 22 de desembre de 2006 la tasca eclesiàstica exercida durant dècades al país: 30 anys de sacerdoci i 13 de vida episcopal.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb