nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca duu Gary Gardner a Palma

nurukundo2005 | 25 Febrer, 2008 11:00 | facebook.com google.com

Qui tengui interès d'escoltar i atendre les explicacions del prestigiós investigador social nordamericà, Gary Gardner, del World Watch Institute, té l'oportunitat de fer-ho aquesta mateixa setmana al Club Diario de Mallorca.

Com anuncia al seu blog, i també a la seva web l'Associació Drets Humans de Mallorca ha pogut aconseguir que aquest personatge tan rellevant en l'àmbit dels moviments socials d'arreu del món, véngui a fer una conferència al Club Diario de Mallorca, on presenta el darrer Informe “L'Estat del Món”, elaborat pel World Watch Institute.

La conferència és oberta a tothom:
DIMARTS, 26 DE FEBRER, A LES 18:00 HORES, AL CLUB DIARIO DE MALLORCA.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb