nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca duu Gary Gardner a Palma

nurukundo2005 | 25 Febrer, 2008 11:00 | facebook.com google.com

Qui tengui interès d'escoltar i atendre les explicacions del prestigiós investigador social nordamericà, Gary Gardner, del World Watch Institute, té l'oportunitat de fer-ho aquesta mateixa setmana al Club Diario de Mallorca.

Com anuncia al seu blog, i també a la seva web l'Associació Drets Humans de Mallorca ha pogut aconseguir que aquest personatge tan rellevant en l'àmbit dels moviments socials d'arreu del món, véngui a fer una conferència al Club Diario de Mallorca, on presenta el darrer Informe “L'Estat del Món”, elaborat pel World Watch Institute.

La conferència és oberta a tothom:
DIMARTS, 26 DE FEBRER, A LES 18:00 HORES, AL CLUB DIARIO DE MALLORCA.

Contra les causes dels genocidis africans

nurukundo2005 | 17 Febrer, 2008 20:04 | facebook.com google.com

A Rwanda, des de fa dècades, hi treballa de debò un bon nombre de missioneres i missioners, metges, mestres, advocats, diplomàtics... procedents d’Europa.

També n’hi ha de Mallorca i d’arreu dels Països Catalans.

Algunes d’aquestes persones, en haver-se endinsat en la web de l’Associació Drets Humans de Mallorca, hi han volgut aportar la seva opinió personal: valuosa i crítica, respectable i comprensible, divergent…

S’ho paga de parar-hi esment. Si més no, perquè s’hi reflecteix un alt grau de patiment personal, resultat de grans dosis d’experiències doloroses adquirides, profundament viscudes molt de prop…


Representació d'entitats humanitàries manifestant-se davant institucions europees contra genocidi rwandès (Foto: A. Calafat)

 (Segueix)

Més de dues hores esperant, res de res!

nurukundo2005 | 10 Febrer, 2008 18:01 | facebook.com google.com

Dia 8, la meva dona i jo al carrer Ricardo Ortega 42, trobam tres amigues atenent un home en cadira de rodes que demana ser conduït a l'entrada d'un banc per passar-hi la nit. Són les 21.03.

 (Segueix)

Drets Humans de Mallorca en àmbits internacionals

nurukundo2005 | 08 Febrer, 2008 17:40 | facebook.com google.com

Dos representants de l’Associació Drets Humans de Mallorca participen aquests dies a Brussel·les, en roda informativa que es fa al Centre Internacional de Premsa.

Aina Calafat i Manel Gomàriz, juntament amb altres, informen l’opinió pública internacional sobre els avanços que comporta l’actuació de Fernando Andreu Merelles, Magistrat-Jutge Central d’Instrucció nº 4 de l’Audiència Nacional, amb seu a Madrid, ha decretat ordre d’arrest internacional perquè siguin ingressats a la presó 40 membres de la cúpula militar rwandesa, amb noms i llinatges, acusats de genocidi...


Promotors de la denúncia internacional contra genocidi rwandès

 (Segueix)

Ordre judicial d'arrest internacional contra 40 militars rwandesos

nurukundo2005 | 07 Febrer, 2008 12:48 | facebook.com google.com

Les entitats i persones amants i practicants del respecte envers els drets humans arreu del Planeta, tenen avui dia un motiu de satisfacció que omple d’alegria:

A proposta de dues entitats mallorquines, l’Associació Drets Humans de Mallorca i la Fundació S’Olivar d’Estellencs, conjuntament amb altres organitzacions no governamentals, els Tribunals espanyols acaben d’adoptar una decisió de gran transcendència internacional.


El mallorquí activista pacifista Juan Carrero
amb representants rwandesos que treballen per la justícia i la veritat
a la regió africana dels Grans Llacs

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb