nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Entitats del III Fòrum Social de Mallorca (4): CGT-Balears

nurukundo2005 | 28 Gener, 2008 12:34 | facebook.com google.com

Què és CGT-Balears?

Una organització sindical que defensa els interessos de la classe treballadora mitjançant campanyes de conscienciació, organitzant cursos de formació, promovent la igualtat de gènere, defensant els drets d'immigrants, reclamant el compliment de la legislació social i laboral, difonent l'opinió que emana dels òrgans sindicals, fent-se present als mitjans de comunicació, editant la revista Papers, etc.

A més de ser una de les entitats organitzadores dels diversos Fòrums Socials realitzats a Mallorca, com és ara el II FSMa realitzat al Polígon de Llevant de Palma l'any 2005, el III FSMa realitzat amb motiu del Dia de Mobilització i Acció Social el gener de 2008 a la plaça d'Espanya de Ciutat, també desplega un treball ingent en molts d'altres àmbits.

 (Segueix)

Entitats del III Fòrum Social de Mallorca (3): Drets Humans de Mallorca

nurukundo2005 | 28 Gener, 2008 00:24 | facebook.com google.com

Què és Drets Humans de Mallorca?

És una organització que, des de l'any 1974, treballa intensament a Mallorca perquè la Declaració Universal dels Drets Humans que fa l'ONU l'any 1948 no quedi en paper banyat, sinó que serveixi per promoure un major respecte i una major consciència cívica envers els drets humans: primordialment a favor d'aquells col·lectius que els veuen més grosserament potejats.

Drets Humans de Mallorca, a més de ser una de les entitats mallorquines que participa activament en l'organització de tots els Fòrums Socials que s'han fet a Mallorca, l'FSMed realitzat a Barcelona, o l'FSM a Amèrica Llatina i a Àfrica (dos membres participen en el VII Fòrum Social Mundial celebrat a Nairobi, Kènia, l'any 2007), duu a terme altres activitats que tendeixen a conscienciar la població envers la defensa i la promoció dels drets humans.


Paradeta de l'Associació Drets Humans de Mallorca
al recinte del III Fòrum Social de Mallorca
el Dia de Mobilització i Acció Global, gener 2008

Foto: Picalsud

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb