nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Entitats del III Fòrum Social de Mallorca (2): Attac-Mallorca

nurukundo2005 | 27 Gener, 2008 18:14 | facebook.com google.com

Què és Attac-Mallorca

És l'agrupació local d'un moviment internacional de ciutadans preocupats per les injustícies derivades de la globalització (atur, exclusió, misèria...)

Com a moviment ciutadà, la seva raó d'esser és la participació de tots els associats en igualtat de condicions i sense privilegis de cap mena.

Ningú no cobra mai res per les seves activitats (art. 8 dels Estatus). Els òrgans de participació directa dels socis són, (apart de l'Assemblea General) les Comissions Sectorials, les Agrupacions Locals i les Agrupacions en Xarxa (art.16). Els càrrecs electes són de duració limitada (art.8). Per assegurar la seva independència, no s'admeten subvencions d'institucions públiques, partits polítics, entitats financeres o qualsevol altra entitat privada semblant (art.26).

No és ni un partit polític ni una ONG de cooperació al desenvolupament. És una organització i un moviment internacional de ciutadans creat inicialment per al control democràtic dels mercats financers i les seves institucions.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb