nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Entitats del III Fòrum Social de Mallorca (1): Entrepobles-Mallorca

nurukundo2005 | 26 Gener, 2008 23:01 | facebook.com google.com

Què és Entrepobles-Mallorca?

És una Associació de Cooperació que, des de fa més de 20 anys, treballa en la recerca de la justícia social i de formes de vida més justes i solidàries, fonamentades en els drets humans.

Així com hi ha entitats com l'Obra Cultural Balear que enguany és la primera vegada que participa com una de les entitats organitzadores del Fòrum Social de Mallorca, Entrepobles-Mallorca és una d'aquelles altres entitats que hi participa des del primer moment l'any 2003.


Logo de l'Associació Entrepobles

 (Segueix)

Entitats del III Fòrum Social de Mallorca

nurukundo2005 | 26 Gener, 2008 18:11 | facebook.com google.com

Amb motiu de la celebració del Dia de Mobilització i Acció Global arreu del Planeta, les entitats que constitueixen el Fòrum Social de Mallorca organitzen a Palma una sèrie d'activitats amb les quals se cerca prestar atenció i parar una mica més d'esment a la situació que pateix la majoria de la humanitat.

Es tracta d'entitats que, des de fa anys, treballen en l'àmbit de la solidaritat, la cooperació, el desenvolupament, els drets humans, l'ensenyament, etc. Promovent-se com a moviments socials delitosos d'un altre món, millor, que consideren ben possible.


Assistents a les xerrades organitzades a Palma,
amb motiu del Dia de Mobilització i Acció Global

Foto: Picalsud

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb