nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Presentació del bisbe J. Mª Setién al Club Diario de Mallorca

nurukundo2005 | 24 Gener, 2008 11:51 | facebook.com google.com

Al Club Diario de Mallorca estibat de gent, molta no hi cap, no hi pot entrar ni acomodar-s'hi, Bernat Vicens, en representació de l'Associació Drets Humans de Mallorca, acompanyat per Carmel Bonnín, president de Justícia i Pau de Mallorca, fan la presentació pública del bisbe emèrit de Sant Sebastià, Mons. José María Setién.

Ha vengut a Mallorca per presentar-hi el seu llibre “Un obispo vasco ante ETA” publicat recentment.


Bernat Vicens, José María Setién i Carmel Bonnín
a la presentació del llibre "Un obispo vasco ante ETA"
al Club Diario de Mallorca

Foto: Picalsud

 (Segueix)

Una gentada acull el bisbe Setién a Palma

nurukundo2005 | 24 Gener, 2008 00:22 | facebook.com google.com

La sala gran del Club Diario de Mallorca apareix estibada de gent. Tota delitosa d'escoltar les paraules d'un bisbe basc octogenari.

Es tracta de Mons. José María Setién, bisbe emèrit de Sant Sebastià que hi compareix juntament amb Bernat Vicens, president de l'Associació Drets Humans de Mallorca, i Carmel Bonnín, president de Justícia i Pau de Mallorca.

Tots tres es disposen a fer la presentació pública del llibre ”Un obispo vasco ante ETA”, que recull una sèrie de reflexions sobre l'experiència personal del seu acostament a l'àmbit violent d'ETA, durant el seu perllongat exercici pastoral com a bisbe de Sant Sebastià, des de l'any 1972 fins al 2007.


Minuts abans de començar la conferència,
la sala ja és ben estibada de gent

Foto: Picalsud

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb