nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Julián García de la Torre i l'Orde del Temple a Mallorca

nurukundo2005 | 08 Desembre, 2007 11:09 | facebook.com google.com

En una llista de 17 medievalistes de les Illes Balears, dins la qual figuren professionals estudiosos de l'Edat Mitjana, com són ara Pedro Aloy Felani, Maria Barceló Crespí, Margalida Bernat i Roca, Eduardo Carrero Santamaría, Pau Cateura Bennàsser, Gabriel Ensenyat Pujol, Gabriel Seguí Trobat, i d'altres, apareix el nom d'un historiador que aquests dies es troba damunt fulla, pel fet que presenta un llibre, a Palma.

Es tracta de Julián García de la Torre, sobre el qual giren notícies recents per la xarxa, i per diversos mitjans de comunicació.


Llegenda... misteri... itinerari templer

 (Segueix)

59è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

nurukundo2005 | 05 Desembre, 2007 12:15 | facebook.com google.com

Les bones companyes i els bons companys del Grup de Drets Humans de Mallorca, que des de fa trenta-tres anys seguits promouen a la nostra illa tota casta d'iniciatives cíviques tendents a aprofundir en la defensa i promoció dels drets humans, es disposen a commemorar el 59è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans a Palma.


Cartell anunciador dels actes programats

Conviden tothom que vulgui participar-hi, als actes que s'organitzen dilluns, dia 10 de desembre:

 1. A la plaça Major de Ciutat, acte commemoratiu organitzat per Amnistia Internacional, a les 20:00 hores
 2. A l'església de Santa Magdalena (plaça de Santa Magdalena), a les 20:30 hores, concert commemoratiu amb la participació de:

  - L'Orfeó Universitari de les Illes Balears
  - Al piano: Maria A. Gomis
  - Directora: Concepció Oliver

 3. També fan a saber i difonen que dimarts, dia 11 de desembre, a les 20:00, s'ha programat un conferència a càrrec de Thuben Wangchen (director de la Casal del Tibet a Barcelona), que gira entorn dels Drets humans al Tibet i Birmània.

  El lloc de la conferència és al Club Diario de Mallorca, del Polígon de Llevant, a Palma.

Bernat Vicens, Joana Ferretjans i Josep Noguera, en nom i representació de Drets Humans de Mallorca, ho volen recordar a tothom que desitgi participar-hi.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb