nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Intent de segrest d'en Garba, regidor manacorí

nurukundo2005 | 28 Novembre, 2007 16:34 | facebook.com google.com

Avui m'he quedat amb els cabells drets! I qui em coneix una mica, sap ben bé que això és difícil! Però estava que no me'n podia avenir, de veure allò que veien els meus ulls i d'escoltar allò que escoltaven les meves orelles!

Un malcarat estranger, amb pinta de malfactor professionalitzat, com si fos l'amo de Mallorca, anava donant ordres a tothom, sobre allò que podia fer i allò que no podia fer, enmig d'un camí públic (que, com es veia ben a les clares, fort i no et moguis ell vol continuar mantenint ben embarrat i encerclat, tancat amb barreres i parets i tota casta d'impediments).

Si no fos perquè la TV-Mallorca m'oferia en directe les escenes gravades (per professionals que s'arriscaven de bon de veres a perdre la integritat física!), mai per mai m'hagués passat pel cap que allò pogués passar a la Mallorca que jo em creia conèixer una mica (i que estic segur que estim ben molt!)

Tot d'una vaig pensar i creure que allò no podia acabar bé mai...!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb