nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Intent de segrest d'en Garba, regidor manacorí

nurukundo2005 | 28 Novembre, 2007 16:34 | facebook.com google.com

Avui m'he quedat amb els cabells drets! I qui em coneix una mica, sap ben bé que això és difícil! Però estava que no me'n podia avenir, de veure allò que veien els meus ulls i d'escoltar allò que escoltaven les meves orelles!

Un malcarat estranger, amb pinta de malfactor professionalitzat, com si fos l'amo de Mallorca, anava donant ordres a tothom, sobre allò que podia fer i allò que no podia fer, enmig d'un camí públic (que, com es veia ben a les clares, fort i no et moguis ell vol continuar mantenint ben embarrat i encerclat, tancat amb barreres i parets i tota casta d'impediments).

Si no fos perquè la TV-Mallorca m'oferia en directe les escenes gravades (per professionals que s'arriscaven de bon de veres a perdre la integritat física!), mai per mai m'hagués passat pel cap que allò pogués passar a la Mallorca que jo em creia conèixer una mica (i que estic segur que estim ben molt!)

Tot d'una vaig pensar i creure que allò no podia acabar bé mai...!

 (Segueix)

Rectificar és de savis. Només l'estúpid s'encaparrota a romandre dins l'error

nurukundo2005 | 10 Novembre, 2007 18:33 | facebook.com google.com

En aquestes alçades del segle XXI, ”Salvem la ... Real” esdevé qualque cosa més que un crit de defensa a favor d'un lloc concret de l'illa de Mallorca.

També vol dir que cal salvar la dignitat real, la democràcia real, l'autonomia real, la independència real, l'honestedat real, la congruència real, la paraula donada real, la credibilitat política real... I tantes d'altres connotacions “reals” que poden arribar a quedar totalment malmeses i esbucades per a sempre més, de forma irreversible, si no s'arriba a tenir la capacitat de rectificar a temps i d'hora.


Cartell de la convocatòria de la manifestació, on despunta qui porta maletins en lloc de vots...

 (Segueix)

Coses i casos de cases-3 S'Escorxador

nurukundo2005 | 04 Novembre, 2007 21:50 | facebook.com google.com

Cosa: Jardins públics en molt mal estat
Cas: Obres costoses, aturades des de fa estona
Casa: Centre cultural i comercial s'Escorxador

Les zones públiques enjardinades del recinte de s'Escorxador, de Palma, presenten un aspecte més que deplorable. Des de fa estona.

Des que governava a l'Ajuntament la batlessa Catalina Cirer, i ara que hi governa la btlessa Aina Calvo continuen en el mateix deplorabilíssim estat d'abandó.


Estat en què es troben actualment,
les zones enjardinades de s'Escorxador

(Foto P i c a l s u d)

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb