nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Concert infantil en benefici de la Fundació Natzaret

nurukundo2005 | 19 Octubre, 2007 10:41 | facebook.com google.com

Guillem Cladera Coll, el director de la Fundació Natzaret comunica que l'entitat ja s'ha posat a fer els primers preparatius de les Festes de Nadal de 2007.

Amb la finalitat de garantir que els infants i joves acollits a la Institució tenguin unes Festes amb les màximes garanties de confort, alegria i benestar, organitza un concert benèfic per al dimecres dia 24 d'octubre de 2007 a les 20.00 h al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Hi intervenen:

 • Junge Camerata Academica Sant Llorenç (Plön) Alemanya
 • Grup de Violinistes de l'Ernst Barlach Gymnasium (Kiel, Alemanya)

  Des de la Direcció del centre es fa públic que agradaria molt poder comptar amb el màxim suport a aquest acte, on un grup de nins concertistes ofereix la seva feina pels nostres nins: "de nins per a nins".

  Es prega fer extensiu aquest missatge a totes aquelles persones que vulguin col·laborar-hi, adquirint-ne els bitllets al preu de 30 euros, bé sia al mateix Conservatori (carrer Capità Salom, 64, Palma), bé sia a la mateix Fundació Natzaret.

 •  
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb