nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

La mort, eina democràtica veritable

nurukundo2005 | 27 Octubre, 2007 17:17 | facebook.com google.com

Divendres, 26 d'octubre, assistesc a un emotiu acte de comiat que es realitza al tanatori del Cementeri municipal de Son Valentí, a Palma.

Un bon nombre de membres de la Congregació Religiosa de les Germanes de la Caritat, s'hi arreplega amb motiu de la mort d'una de les seves germanes, na Maria Antònia Sastre.

Enmig d'una mar de veus blanques que ressonen dins aquella cambra mortuòria, entonant la pregària de les “Vespres de l'Ofici de Difunts”, romanen inertes les despulles d'una artista, dona i monja, a la qual dic el meu adéu-siau amb una glosa malgarbada que reproduesc en un dels meus blogs .

Hores després, a la web del Padre Gregorio Mateu veig esmentada la “hermana María Antonia Sastre, Religiosa de la Caridad”, per la salut de la qual el franciscà mallorquí de la TOR eleva la seva pregària...

 (Segueix)

Concert infantil en benefici de la Fundació Natzaret

nurukundo2005 | 19 Octubre, 2007 10:41 | facebook.com google.com

Guillem Cladera Coll, el director de la Fundació Natzaret comunica que l'entitat ja s'ha posat a fer els primers preparatius de les Festes de Nadal de 2007.

Amb la finalitat de garantir que els infants i joves acollits a la Institució tenguin unes Festes amb les màximes garanties de confort, alegria i benestar, organitza un concert benèfic per al dimecres dia 24 d'octubre de 2007 a les 20.00 h al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Hi intervenen:

 • Junge Camerata Academica Sant Llorenç (Plön) Alemanya
 • Grup de Violinistes de l'Ernst Barlach Gymnasium (Kiel, Alemanya)

  Des de la Direcció del centre es fa públic que agradaria molt poder comptar amb el màxim suport a aquest acte, on un grup de nins concertistes ofereix la seva feina pels nostres nins: "de nins per a nins".

  Es prega fer extensiu aquest missatge a totes aquelles persones que vulguin col·laborar-hi, adquirint-ne els bitllets al preu de 30 euros, bé sia al mateix Conservatori (carrer Capità Salom, 64, Palma), bé sia a la mateix Fundació Natzaret.

 • Matilde Salvador: Països Catalans mitjançant la música

  nurukundo2005 | 06 Octubre, 2007 09:33 | facebook.com google.com

  En una setmana plena de condols per la mort i desaparició de gent tan valuosa com els mallorquins Toni Roig d'Al-Mayurqa, o Tomeu Ferrer d'Esquerra-Manacor, els Països Catalans perden també la principal compositora del País Valencià, fermament compromesa amb el país i la societat, la castellonenca Matilde Salvador.

   (Segueix)
   
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb