nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Vetlada solidària amb Nicaragua, a Binissalem

nurukundo2005 | 29 Setembre, 2007 22:06 | facebook.com google.com

Amb el lema “Nicaragua tan violentamente dulce” l'entitat binissalemera GADMA -Grup d'Amics en Defensa del Medi Ambient- convida a una vetlada de germanor Binissalem-Nicaragua amb l'objectiu de recollir aportacions econòmiques destinades a desenvolupar projectes que el binissalemer Andreu Pol Salom “Cas Niuer” duu a terme des de fa una tretzena d'anys a Nicaragua.

 (Segueix)

La darrera i no en cant més, la darrera i no en cant d'altra

nurukundo2005 | 29 Setembre, 2007 18:24 | facebook.com google.com

La Plataforma Salvem la Real es mereix l'enhorabona cívica!

Des de fa temps, no s'ha cansat de convocar la gent, perquè es manifesti a favor de la protecció de l'entorn de La Real.

És una bona manera de fer país. Pentura una de les millors: lluitar amb fermesa per conservar en bon estat per a les generacions futures allò que els nostres avantpassats, durant segles, ens han sabut i volgut deixar a nosaltres en herència. No malbaratar en pocs dies, a Mallorca, allò que hi ha perdurat durant segles com a espai rural urbà! Per motius estrictament crematístics. Per fer-hi més bons negocis, vaja!

La gent ha comparegut a la convocatòria feta, per dissabte 29 de setembre a la plaça de Cort de Ciutat, com era d'esperar...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb