nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Salvem Montserrat!

nurukundo2005 | 27 Setembre, 2007 08:30 | facebook.com google.com

Les generacions que ens han precedit en l'aixecament dels Països Catalans han sabut aconseguir de fer arribar fins a nosaltres paratges increïblement bells, tranquils, respectats, sagrats, silenciosos; alhora que carregats d'història i d'un gran valor artístic, paisatgístic, natural i cultural.

És el cas del monestir cistercenc de la Real, a l'illa de Mallorca. És el cas del monestir benedictí de Montserrat, al Principat de Catalunya.

L'un i l'altre, hores d'ara, als inicis del segle XXI, comparteixen la mateixa amenaça: un afany insadollable d'urbanitzar i construir, que en destrueix l'entorn sense cap casta de contemplació.

Com passa a Mallorca amb el monestir de la Real, en defensa del qual sorgeix la Plataforma Salvem la Real, es crea també al Principat la Plataforma Salvem Montserrat.

Amb el suport d'unes 60.000 persones i entitats d'arreu del món, des de fa unes setmanes es reclama de l’Ajuntament de Collbató i la Generalitat de Catalunya que aturin el procés de destrucció de l’entorn natural de la muntanya de Montserrat.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb