nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Pel Sàhara Occidental: El Marroc culpable, i Espanya responsable

nurukundo2005 | 07 Setembre, 2007 21:34 | facebook.com google.com

A Palma l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears convida a unir-se a la lluita legítima per la dignitat i la llibertat del poble sahrauí, participant en la manifestació per l'autodeterminació del Sàhara Occidental que surt de la Plaça d'Espanya, divendres, 7 de setembre de 2007, a les 19 hores, i que recorre els principals carrers i places de la ciutat fins arribar a la Plaça Major, on la presidenta Ventura llegeix un comunicat.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb