nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Vetlada solidària amb Nicaragua, a Binissalem

nurukundo2005 | 29 Setembre, 2007 22:06 | facebook.com google.com

Amb el lema “Nicaragua tan violentamente dulce” l'entitat binissalemera GADMA -Grup d'Amics en Defensa del Medi Ambient- convida a una vetlada de germanor Binissalem-Nicaragua amb l'objectiu de recollir aportacions econòmiques destinades a desenvolupar projectes que el binissalemer Andreu Pol Salom “Cas Niuer” duu a terme des de fa una tretzena d'anys a Nicaragua.

 (Segueix)

La darrera i no en cant més, la darrera i no en cant d'altra

nurukundo2005 | 29 Setembre, 2007 18:24 | facebook.com google.com

La Plataforma Salvem la Real es mereix l'enhorabona cívica!

Des de fa temps, no s'ha cansat de convocar la gent, perquè es manifesti a favor de la protecció de l'entorn de La Real.

És una bona manera de fer país. Pentura una de les millors: lluitar amb fermesa per conservar en bon estat per a les generacions futures allò que els nostres avantpassats, durant segles, ens han sabut i volgut deixar a nosaltres en herència. No malbaratar en pocs dies, a Mallorca, allò que hi ha perdurat durant segles com a espai rural urbà! Per motius estrictament crematístics. Per fer-hi més bons negocis, vaja!

La gent ha comparegut a la convocatòria feta, per dissabte 29 de setembre a la plaça de Cort de Ciutat, com era d'esperar...

 (Segueix)

Salvem la Real! Concentració a Cort

nurukundo2005 | 28 Setembre, 2007 08:14 | facebook.com google.com

En una nota informativa, entitats i plataformes diverses participen en la convocatòria pública d'una concentració reivindicativa per salvar la Real, a la plaça de Cort, dissabte, dia 29 de setembre, a les 18:00 hores.

La decisió final sobre la ubicació del futur hospital de referència és a punt de produir-se. En aquests moments es debat sobre si s'ha de fer a Son Espases, a Son Hugo, al quarter de Son Suredeta, la reforma de l'actual hospital de Son Dureta, etc.

Des de fa estona molts de moviments socials venen reclamant que l'hospital no es faci a Son Espases, devora el Monestir de La Real.


De davant del Consolat de la Mar, l'altre dia,
a la Plaça de Cort, dissabte 29

 (Segueix)

Salvem Montserrat!

nurukundo2005 | 27 Setembre, 2007 08:30 | facebook.com google.com

Les generacions que ens han precedit en l'aixecament dels Països Catalans han sabut aconseguir de fer arribar fins a nosaltres paratges increïblement bells, tranquils, respectats, sagrats, silenciosos; alhora que carregats d'història i d'un gran valor artístic, paisatgístic, natural i cultural.

És el cas del monestir cistercenc de la Real, a l'illa de Mallorca. És el cas del monestir benedictí de Montserrat, al Principat de Catalunya.

L'un i l'altre, hores d'ara, als inicis del segle XXI, comparteixen la mateixa amenaça: un afany insadollable d'urbanitzar i construir, que en destrueix l'entorn sense cap casta de contemplació.

Com passa a Mallorca amb el monestir de la Real, en defensa del qual sorgeix la Plataforma Salvem la Real, es crea també al Principat la Plataforma Salvem Montserrat.

Amb el suport d'unes 60.000 persones i entitats d'arreu del món, des de fa unes setmanes es reclama de l’Ajuntament de Collbató i la Generalitat de Catalunya que aturin el procés de destrucció de l’entorn natural de la muntanya de Montserrat.

 (Segueix)

Encara hi som a temps! Salvem la Real!

nurukundo2005 | 24 Setembre, 2007 21:57 | facebook.com google.com

Amb un lema com aquest, la Plataforma Salvem la Real convida la gent que vol veure aquest indret rural de Palma protegit i sense el macrohospital projectat per l'anterior govern del PP, a una altra concentració cívica a la Plaça de Cort, dissabte, 29 de setembre, a les 18:00 hores.

Des del GOB es recorda que la Plataforma, amb el suport de nombroses entitats i altres plataformes ha organitzat aquesta concentració per evitar que l'hospital de referència es faci a Son Espases, devora el Monestir de Las Real.

Aprofita l'avinentesa per adjuntar en format pdf, l'octaveta que ha editat perquè se'n puguin fer còpies.

 (Segueix)

Per una democratització de Nacions Unides

nurukundo2005 | 19 Setembre, 2007 07:59 | facebook.com google.com

El Secretariat Ad Hoc del Fòrum UBUNTU adjunta un comunicat que, amb el títol "Obertura de la 62ª Sessió Anual de l'Assemblea General de Nacions Unides", recull la llista de persones i organitzacions que el signen inicialment.

Anima també a visitar la pàgina web i, si s'està d'acord amb el comunicat, a adherir-s'hi a través del procediment habitual.

UBUNTU és una paraula genuïnament africana que designa HUMANITAT - compartir, tenir en compte i estar en harmonia amb tota la creació.

Com a ideal, promou la cooperació entre individus, cultures i nacions.

 (Segueix)

Baix son Espases de Dàmocles

nurukundo2005 | 16 Setembre, 2007 15:44 | facebook.com google.com

Del bon amic i company de lluites laborals i ecologistes, l'alaroner Joan Vicenç Lillo i Colomar, he rebut escrit que consider força interessan perquè sigui divulgat pertot arreu.

Vet ací el text íntegre d'aquest company, expert en la defensa del medi:

 (Segueix)

Salvem la Real! Mobilitzem-nos!

nurukundo2005 | 13 Setembre, 2007 18:31 | facebook.com google.com

A més de divendres, 14 de setembre, a les 19:00 hores davant del Consolat de la Mar, la Plataforma Salvem la Real convoca a una Assemblea oberta a tothom, per a dimecres, dia 19 de setembre, a les 11:00 hores, al Saló d'Actes de CCOO.

”Hola a tots, Som n'Aina Calafat,
Requerim l'ajuda de tots vosaltres, els que estimam la Nostra Terra, per fer la màxima difusió, no només de la concentració de divendres, sinó també de l'Assemblea que tindrà lloc al local de CCOO.

Hem d'omplir el saló d'actes. Quanta més gent vengui a informar-se, que seguir amb les obres a Can Espases, és jugar amb la vida de persones humanes, molt millor. El Govern haurà de retornar al projecte de reconstruir Son Dureta a la ubicació actual.

 (Segueix)

Concentració al Consolat de la Mar, en defensa de la Real

nurukundo2005 | 11 Setembre, 2007 21:27 | facebook.com google.com

El mateix dia que se celebra la Diada Nacional de Catalunya -a punt d'encetar-se la Diada de Mallorca 2007- des de la Plataforma Salvem la Real es comunica que divendres 14 de setembre, hi ha una concentració cívica davant el Consolat de la Mar a les 19h.

 (Segueix)

Pel Sàhara Occidental: El Marroc culpable, i Espanya responsable

nurukundo2005 | 07 Setembre, 2007 21:34 | facebook.com google.com

A Palma l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears convida a unir-se a la lluita legítima per la dignitat i la llibertat del poble sahrauí, participant en la manifestació per l'autodeterminació del Sàhara Occidental que surt de la Plaça d'Espanya, divendres, 7 de setembre de 2007, a les 19 hores, i que recorre els principals carrers i places de la ciutat fins arribar a la Plaça Major, on la presidenta Ventura llegeix un comunicat.

 (Segueix)

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb