nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, al Diari de Prada

nurukundo2005 | 20 Agost, 2007 22:10 | facebook.com google.com

El Diari de Prada, que és el Diari de la Universitat Catalana d'Estiu que se celebra -i que es publica- a Prada de Conflent, en ocasions diverses es fa ressò de la presència als peus del Canigó de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, una de les iniciatives que neix a Mallorca l'any 2004, impulsada pel Forum Musicae. Centre de dinamització dels ensenyaments musicals, que presideix la professora mallorquina de música Magdalena González i Crespí.

 (Segueix)

Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, als peus del Canigó

nurukundo2005 | 20 Agost, 2007 10:49 | facebook.com google.com

Coincidint amb la festa de Sant Bernat de Claraval -la vall més clara d'Europa- els membres de la secció de Percussió de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans -OJIPC- tenen programada la realització d'un concert que s'emmarca dins l'Estada d'Estiu '07 a la Universitat Catalana d'Estiu -UCE-.

El lloc del concert és al tendal del Liceu Renouvier de Prada de Conflent, dia 20 d'agost de 2007 a les 20 hores.

Hi intervenen Sònia Barceló, Aitor Sáez de Jauregui, Jesús Fenollosa i Carles Salvador. Dirigits per Paco Vicedo, interpreten obres de S. Reich, C. Fernández-Vidal, J. Vicent, M.A. Companys, J. Cage i J. Salvador.

Com des de l'any passat ençà, l'edició de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent compta amb la presència i la intervenció de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans que l'any 2004 crea la professora mallorquina de música Magdalena González i Crespí

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb