nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Veneçuela en el punt de mira (1)

nurukundo2005 | 04 Agost, 2007 21:43 | facebook.com google.com

Amb aquest títol preliminar, el bon company Paco Vera, gran coneixedor i amant de realitats d'Amèrica Llatina, com són ara les veneçolanes, em fa arribar una dotzena de pàgines de reflexió que ajuden a copsar una mica més finament i encertada certes explicacions de certs fets que ocorren a l'actualitat arreu del Planeta Terra.

M'arriben, precisament, mentre a Palma estam duent a terme accions informatives sobre la realitat de repressió que s'està estenent a l'Estat mexicà d'Oaxaca, on la llibertat d'expressió també es converteix en víctima manifesta.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb