nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Campanya a favor de l'alliberament d'Arnaldo Otegui

nurukundo2005 | 03 Agost, 2007 11:09 | facebook.com google.com

En una declaració signada el 2 d'agost de 2007, l'Esquerra Abertzale manifesta que l'empresonament d'Arnaldo Otegui és un obstacle molt greu davant del procés, i continua mantenint l'aposta per una resolució política del conflicte basc.

Més de 5.000 persones ja s'han adherit a la campanya per a l'alliberament immediat d'Arnaldo Otegui, entre les quals figuren representants de tots els sindicats i destacats polítics estatals i internacionals.

otegui

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb