nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, per tercera vegada

nurukundo2005 | 02 Agost, 2007 10:41 | facebook.com google.com

Acaba d'arribar a les meves mans una amable invitació que em fa Magdalena González i Crespí, presidenta de Forum Musicae, en nom de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i de la Universitat Catalana d'Estiu.

Es tracta, ni més ni pus, que del concert dedicat a l'obra simfònica dels compositors Matilde Salvador i Jaume Pahissa, a càrrec de l'OJIPC dirigida pel mestre Salvador Brotons, que s'ha de celebrar divendres, 24 d'agost de 2007, a les 9 de la nit, a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà (carretera de Taurinyà, Codalet, Conflent).

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb