nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Cynthia McKinney, activista nordamericana pels drets civils a Àfrica

nurukundo2005 | 21 Juliol, 2007 22:55 | facebook.com google.com

En el marc d'una iniciativa encaminada a retrobar la Veritat i la Justícia a Rwanda i a la RD Congo, s'està escampant per la xarxa la versió i el contengut d'una entrevista summament interessant, que ha estat realitzada a la senyora Cynthia McKinney, -enviada especial de l'expresident nordamericà Bill Clinton a la regió africana dels Grans Llacs-, publicada a La Vanguardia el proppassat mes de maig.

cynthia

 (Segueix)

Drets Humans de Mallorca, amb el suport institucional del Consell de Mallorca

nurukundo2005 | 21 Juliol, 2007 18:09 | facebook.com google.com

Drets Humans de Mallorca, entitat que, des de fa dècades, publica periòdicament la revista Drets Humans de Mallorca, per primera vegada s'ha acollit enguany a les subvencions que atorga el Consell de Mallorca, i n'ha rebut una quantitat per fer front a les despeses de publicació en català d'aquesta revista. N'estan contents, ja que és la primera vegada que han demanat aquesta ajuda al Consell, i se'ls ha concedit.

Al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 84, del 5 de juny de 2007, es fa pública la concessió de subvencions de normalització lingüística per a revistes en català d'entitats associatives o organitzatives sense finalitat de lucre per a l'any 2007.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb