nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Fernando Lugo visita Espanya

nurukundo2005 | 04 Juliol, 2007 20:49 | facebook.com google.com

Durant la seva estada en territori espanyol, Fernando Lugo, el candidat a la Presidència de la República del Paraguai, que renuncia a ser bisbe per ser president de la nació, manté contactes diversos amb personalitats del món de la política, la cultura, la teologia o simplement amb compatriotes paraguaians, desitjosos de conèixer més directament quins són els seus plans d'actuació i el programa de govern.

Amb declaracions efectuades als mitjans de comunicació, no es cansa de repetir per pa i per sal allò que va escampant pertot arreu, d'ençà que deixa l'exercici sacerdotal com a bisbe, i decideix assumir la tasca política d'encapçalar l'oposició al règim actual, imperant al Paraguai des de fa més de 60 anys.

lugo (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb