nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

A Xisco Seguí, més que un periodista

nurukundo2005 | 31 Juliol, 2007 18:42 | facebook.com google.com

Hi ha companyes i companys que, quan et deixen i se'n van per a sempre, et provoquen sentiments difícils d'expressar. La seva partida definitiva no et deixa indiferent. Et sap greu que se n'hagin anat. I et sap més greu encara no haver sabut aprofitar, més a fons, el seu pas al teu costat.

És el que em passa, a mi, avui capvespre, quan el bon amic i company de lluites cíviques quotidianes, Miquel López Crespí em fa a saber que en Xisco Seguí és mort, des d'ahir mateix.

Tot i que ja fa mesos que duu marcat al rostre el senyal clar d'haver iniciat el retorn cap a la Terra, un espera i desitja que se'n perllongui l'estada molt més temps...

segui

 (Segueix)

Cynthia McKinney, activista nordamericana pels drets civils a Àfrica

nurukundo2005 | 21 Juliol, 2007 22:55 | facebook.com google.com

En el marc d'una iniciativa encaminada a retrobar la Veritat i la Justícia a Rwanda i a la RD Congo, s'està escampant per la xarxa la versió i el contengut d'una entrevista summament interessant, que ha estat realitzada a la senyora Cynthia McKinney, -enviada especial de l'expresident nordamericà Bill Clinton a la regió africana dels Grans Llacs-, publicada a La Vanguardia el proppassat mes de maig.

cynthia

 (Segueix)

Drets Humans de Mallorca, amb el suport institucional del Consell de Mallorca

nurukundo2005 | 21 Juliol, 2007 18:09 | facebook.com google.com

Drets Humans de Mallorca, entitat que, des de fa dècades, publica periòdicament la revista Drets Humans de Mallorca, per primera vegada s'ha acollit enguany a les subvencions que atorga el Consell de Mallorca, i n'ha rebut una quantitat per fer front a les despeses de publicació en català d'aquesta revista. N'estan contents, ja que és la primera vegada que han demanat aquesta ajuda al Consell, i se'ls ha concedit.

Al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 84, del 5 de juny de 2007, es fa pública la concessió de subvencions de normalització lingüística per a revistes en català d'entitats associatives o organitzatives sense finalitat de lucre per a l'any 2007.

 (Segueix)

Campanya de desprestigi contra Fernando Lugo

nurukundo2005 | 06 Juliol, 2007 10:00 | facebook.com google.com

Al Ministeri de l'Interior s'atribueix la difusió d'un pla que es basa en escampar desqualificacions de gran calat, contra la figura de l'aspirant a presidir la República del Paraguai, l'ex-bisbe catòlic Fernando Lugo.

S'està difonent amplament als mitjans de comunicació paraguaians un dossier que el desprestigia fortament.

El denominen F-5 i conté cinc punts bàsics que parlen de la seva presumpta vinculació amb segrestos, corrupció, assassinat d'un camperol, narcotràfic, dones i també la paternitat d'un fill o una filla.

 (Segueix)

Fernando Lugo visita Espanya

nurukundo2005 | 04 Juliol, 2007 20:49 | facebook.com google.com

Durant la seva estada en territori espanyol, Fernando Lugo, el candidat a la Presidència de la República del Paraguai, que renuncia a ser bisbe per ser president de la nació, manté contactes diversos amb personalitats del món de la política, la cultura, la teologia o simplement amb compatriotes paraguaians, desitjosos de conèixer més directament quins són els seus plans d'actuació i el programa de govern.

Amb declaracions efectuades als mitjans de comunicació, no es cansa de repetir per pa i per sal allò que va escampant pertot arreu, d'ençà que deixa l'exercici sacerdotal com a bisbe, i decideix assumir la tasca política d'encapçalar l'oposició al règim actual, imperant al Paraguai des de fa més de 60 anys.

lugo (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb