nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Primer disc de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans

nurukundo2005 | 25 Juny, 2007 17:49 | facebook.com google.com

Divendres dia 22 de juny té lloc a l’Espai Mallorca de la ciutat de Barcelona la presentació oficial del primer disc de l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans(OJIPC) dirigida pel mestre Salvador Brotons i de la Temporada 2007.

La formació que aplega joves de l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, EL Carxe ( zona valenciana de Múrcia), Illes Balears, Franja de Ponent, i País Valencià neix amb la intenció de ser una plataforma on es trobin joves dels diferents àmbits de la cultura catalana que, amb la llengua i la música com a vincle d’unió comú, esdevingui una ambaixadora del nostre patrimoni musical i en segon lloc, el fet de recuperar patrimoni musical d’autors de la nostra cultura que pertany incomprensiblement en l’oblit.

 (Segueix)

Fernando Lugo, enmig de campanyes de desprestigi

nurukundo2005 | 25 Juny, 2007 09:26 | facebook.com google.com

Els intents que realitza l'actual Govern del Paraguai i el Partido Colorado que li dóna suport, encaminats a desacreditar la figura de Fernando Lugo, que aspira a ser candidat a la Presidència de la República per a les eleccions generals del mes d'abril de 2008, no tenen cap mirament ni un. Se serveixen de qualsevol mitjà per aconseguir l'objectiu de desprestigiar-lo.

La més rància oratòria presidencial es va escampant pertot allà on es fa present el president Nicanor Duarte, com és el cas de l'acte polític celebrat recentment al poble de San Estanislao, a uns 220 quilòmetres al nord de la capital, on demana públicament que la Fiscalia investigui Fernando Lugo:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb