nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Fernando Lugo, candidat presidencial del Paraguai, a Madrid

nurukundo2005 | 24 Juny, 2007 11:22 | facebook.com google.com

La gira que organitza aquests dies per Europa el candidat a la Presidència de la República del Paraguai, l'ex bisbe catòlic Fernando Lugo, és previst que s'inicii la setmana que ve, amb una dissertació que fa comptes desplegar, a Madrid, sobre la situació actual que viu el seu país.

El marc triat és la Casa de América, gran centre cultural gestionat pel consorci que va crear l'any 1990 el Ministeri d'Assumptes Exteriors, a través de la Secretaria d'Estat per a la Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica, la Comunitat i l'Ajuntament de Madrid.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb