nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Propera visita a Mallorca del bisbe Lugo, candidat a president de la República del Paraguai

nurukundo2005 | 22 Juny, 2007 18:30 | facebook.com google.com

Dins la primera setmana del proper mes de juliol es preveu que arribi a Mallorca el líder paraguaià Fernando Lugo. Un bisbe d'Amèrica Llatina que, mogut pel seu compromís personal cristià i per demandes populars insistents, des del dia de Nadal de l'any passat, aspira a ser president de la República de Paraguai, com a resultat dels propers comicis electorals de l'any 2008.

Entitats mallorquines relacionades amb la cooperació i la solidaritat, com són ara Nou Sud, SABAL, Fundació Serveis de Cultura per al Poble, Drets Humans de Mallorca, Picalsud, etc. romanen en contacte directe amb l'entorn més acostat d'aquest candidat presidencial paraguaià.

 (Segueix)

Sacerdots casats donen suport a bisbe, candidat a president del Paraguai

nurukundo2005 | 22 Juny, 2007 08:57 | facebook.com google.com

L'Associació Nou Sud, amb seu a Llucmajor, que és una entitat mallorquina que promou activitats de cooperació internacional entre organitzacions d'Amèrica Llatina i Europa, treballa en indrets molt propers a Fernando Lugo, -el bisbe de San Pedro de Iquamandyyú que aspira a la Presidència de la República del Paraguai- mantenint contactes freqüents amb col·laboradors directes d'aquest líder paraguaià.

Una dotzena de joves voluntaris d'aquesta entitat mallorquina s'han fet presents al Paraguai, en projectes de cooperació solidària, establint canals de solidaritat i col·laborant amb Arnaldo i Mabel.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb