nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Bisbe catòlic, candidat a president del Paraguai

nurukundo2005 | 19 Juny, 2007 22:52 | facebook.com google.com

Amb els vents que bufen hores d'ara en molts indrets d'Amèrica Llatina, no sorprèn que sorgeixin iniciatives com les que representa l'aparició del bisbe d'un dels departaments més pobres del Paraguai, Fernando Lugo, que es presenta com a candidat a la Presidència de la República.

Amb molta popularitat i acceptació sobretot a l'interior de les comunitats camperoles del departament nordenc, se'l descriu com a persona vinculada a la Teologia de l'Alliberament.

Nascut al departament de San Pedro, el més pobre del Paraguai, també n'és el bisbe durant els darrers tretze anys, càrrec al qual renuncia després que li presenten les signatures de 100.000 electors que li demanen que assumeixi el lideratge d'una alternativa de canvi al país:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb