nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Palma... no funciona ni amb rodes, al Metro!

nurukundo2005 | 19 Maig, 2007 09:39 | facebook.com google.com

El motiu de la protesta pacífica que es fa dissabte dia 19 de maig a l'estació intermodal dels trens de Mallorca, a la plaça d'Espanya de Ciutat, és fer conèixer que cap de les estacions del Metro de Palma no compleix actualment amb la llei d'accessibilitat.

S'hi està privant les persones amb mobilitat reduïda del dret que tenen a emprar aquest mitjà de transport, degut a la insalvable distància i el desnivell existent entre el trespol de l'andana i el trespol del vagó del tren.

La llei d'accessibilitat exigeix que la separació entre sòl i sòl ha de ser de 4 cm i 0 cm de desnivell. Al Metro de Palma, hi ha 12 cm de separació i un escaló d'uns 6 cm d'altura!

Per respecte a la dignitat i als drets de les persones discapacitades, exigim als responsables d'haver donar el vist i plau a un projecte d'aquesta envergadura, que reparin aquesta greu deficiència detectada al Metro de Palma, més aviat que de pressa, com és la seva obligació.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb