nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Argentins que volen fer-se catalans

nurukundo2005 | 20 Abril, 2007 21:50 | facebook.com google.com

En acostar-se la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, Festa del Llibre, Dia de la rosa i dels llibres, em plau recomanar amb entusiasme l'entrada en aquest blog d'aquest ciutadà principatí que porta el nom de Diego Arcos.

Es tracta d'un argentí instal·lat a Barcelona, president del portal IMMIPUNTCAT, un projecte de comunicació multimèdia, centrat en la immigració present als Països Catalans que sorgeix d’un grup de persones d’origen estranger que han triat Catalunya com el seu país i el projecte històric dels Països Catalans com el marc idoni per als seus projectes personals.

Davant de certes polítiques de "pa amb fonteta", que tracten la immigració com un problema a resoldre solament amb aportacions discriminades de recursos públics, resulta molt més reconfortant comprovar que, entre nosaltres, hi ha persones com Diego Arcos que fan molta de llum sobre aquest fenomen tan humà, tan reproduït, tan capaç d'esdevenir força enriquidor, com és ara el fet migratori que s'està produint hores d'ara arreu dels Països Catalans.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb