nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Sucosa entrevista a refugiada rwandesa

nurukundo2005 | 20 Desembre, 2006 19:46 | facebook.com google.com

A qui tengui l'interès de conèixer una mica més de prop l'opinió d'una dona rwandesa relacionada amb el genocidi comès en aquell país de la regió de l'Àfrica dels Grans Llacs, resulta del tot recomanable la lectura d'aquesta entrevista que surt publicada al diari El Periódico.

M. Béatrice Umutesi, autora del llibre Fugir o morir al Zaire, de Pagès Editors, Lleida 2002, conta la vivència profunda de la seva experiència com a refugiada rwandesa; i la gran alegria que li produeix el fet de conèixer i veure de prop la creació i el funcionament als Països Catalans del Fòrum per la Veritat i la Justícia a l'`Africa dels Grans Llacs.

Una iniciativa promoguda, entre d'altres, pel mallorquí Joan Carrero Saralegui, membre de la Fundació s'Olivar d'Estellencs

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb