nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca commemora la Declaració Universal

nurukundo2005 | 07 Desembre, 2006 19:17 | facebook.com google.com

Dia 10 de desembre, com cada any des que va ser fundat el grup, Drets Humans de Mallorca organitza a Palma la tradicional celebració commemorativa de la Declaració Universal dels Drets Humans.

La mort de qui fou fundador i ànima del grup, el capellà Pep Toni Fuster, ocorreguda el mes de novembre de l'any passat, lluny d'aturar i frenar la marxa d'aquesta entitat mallorquina que s'afanya a defensar i promoure els drets humans, l'anima i encoratja a seguir cap endavant, constituint un bon grapat de dones i homes que, voluntàriament i sense cap casta de recompensa, no afluixen en aquesta labor tan necessària.

Conjuntament amb Amnistia Internacional, també enguany s'encarrega de promoure l'acte que es fa a les 20:00 hores a la plaça Major de Ciutat, amb l'encesa d'espelmes i l'al·locució pertinent.

Seguidament, a les 20:30 hores, a l'església de Sant Felip Neri es realitza el Concert commemoratiu, que enguany corre a càrrec de Miranda Jazz Quartet i de Big Band de l'escola de música DosPuntDos,

L'entrada és lliure, per a tothom que hi vulgui assistir.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb