nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Tot i anunciar que renuncien a inaugurar...

nurukundo2005 | 18 Setembre, 2006 10:26 | facebook.com google.com

Les autoritats del PP s'afanyen a inaugurar la 'nova estació subterrània de Jacint Verdaguer' -és un dir-, una més que digna representació de la ciutadania de Palma -amb nombrosos membres de la Plataforma pel Parc de les Vies- s'afanya a insistir en la necessitat de fer-hi un gran parc a la superfície.

Rodejades d'un ampli dispositiu de seguretat -amb efectius de la policia espanyola inclosos- les autoritats s'hi mostren fent cara de pastes agres...
Com si els sabés greu haver de fer el que fan..., com si s'estimassin més poder fer una altra cosa..., com si volguessin dissimular no se sap ben bé què..., com si estiguessin complint ordres de categoria superior... repetint i tornant a repetir el mateix discurs de sempre:
'les autoritats sí saben què fan; la ciutadania no sap ben bé què vol' -tot i que les mateixes autoritats reconeixen que la ciutadania mereix tots els respectes... (orals, verbals, de paraula, de boqueta...).

Plataformes com la del Parc de les Vies es mereixen tot el suport d'aquella gent que, malgrat tot, desitja una ciutat més respectable i respectada i respectuosa!
El suport cívic de la ciutadania, i també de les autoritats... si es consideren democràtiques... respectables i respectuoses!

Una breu reflexió:
si és cert que 'el tren canvia de nivell', i que 'ara, per pujar al tren a Palma, s'ha de baixar a l'estació subterrània' -com diu la propaganda repartida pel Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma-, seria bo que fessin el mateix les autoritats que ho impulsen:
'que canviïn de nivell i baixin allà on roman i es belluga la ciutadania llisa i rasa...'!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb