nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Una iniciativa mallorquina singular: l'Orquestra Simfònica de Joves Intèrprets dels Països Catalans

nurukundo2005 | 05 Agost, 2006 19:12 | facebook.com google.com

Qui vulgui seguir-ho de prop, en una web que s'actualitza constantment, pot obtenir informació acurada sobre preparatius, qüestions d'organització, condicions d'estada, etc. que tenen a veure amb l'Encontre 2006 'Enric Morera i Viura'" que es fa a Prada de Conflent, del 15 al 26 d'agost de 2006.

A una cinquantena de quilòmetres de Perpinyà i de Puigcerdà, l'Encontre'06 es duu a terme els mateixos dies de la celebració de la Universitat Catalana d'Estiu, ocupant l'edifici que constitueix la nova seu per a la UCE i Fòrum Musicae.

L'organització d'aquest Encontre'06 que serveix perquè l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans pugui assajar i fer el concert de cloenda dels cursos de l'UCE d'aquest estiu, facilita els trasllats en grup, des de cada territori.
Per això, hi ha autocars, vaixells i avions que fan els trajectes Barcelona-Prada-Barcelona, València-Castelló-Prada-Castelló-València, Illes Balears-Prada-Illes Balears, Alguer-Prada-Alguer, Franja d'Aragó i Andorra.

El Concert a càrrec de l'Orquestra de Joves Intèprets dels Països Catalans, dirigida pel mestre Salvador Brotons, es realitza com Acte de cloenda de la Universitat Catalana d'Estiu, a l'Abadia de Sant Miquel de Cuixà, Prada, a les 20:30 hores de dijous, 24 d'agost de 2006.

Presenta l'actuació Joan Vives, de l'emissora Catalunya Ràdio, que s'ocupa també de l'enregistrament.

La coordinació d'aquesta iniciativa tan singular recau plenament sobre les espatlles de la mallorquina Magdalena González i Crespí, la professora de música que llança i realitza aquest projecte l'any 2004.


Magda González, en conferència a Palma
(Foto: Picalsud)

La seva tenaç persistència aconsegueix que una norantena de joves i al·lotes, d'arreu dels territoris que parlen català, constitueixin l'Orquestra Simfònica de Joves Intèrprets dels Països Catalans

A Israel també reclamen pau -SHALOM-

nurukundo2005 | 04 Agost, 2006 16:32 | facebook.com google.com

El bon company de lluites i fatigues Guillem Ramis i Moneny es dedica aquests dies a escampar a tots vuit vents del món un interessant missatge, emès des del mateix Israel, on hi ha gent que TAMBÉ treballa per la pau.
En manifestar que CONVË DONAR-LI DIFUSIÓ, escrit originàriament en anglès i en hebreu, se’n reprodueix la traducció adjunta al català, del text que difon una Coalició d'Organitzacions per la Pau .

Es tracta d’un Bloc israelià per la pau que, des de fa més d’una dècada pretén ser una veu independent a l’interior d’Israel, denunciant els crims de guerra que es cometen amb l’excusa d’ofegar l’aixecament palestí.

From: Gush Shalom info@gush-shalom.org To: intl@mailman.gush-shalom.org:

“Avui -3 d’agost de 2006- 8 israelians civils i 3 soldats han pagat amb les seves vides, fent "el dia més difícil" des del punt de vista israelita.
Encara que no tenim les dades dels libanesos i palestins que també han estat assassinats en aquest mateix dia, una cosa és clara: és el moment per reclamar amb més força aturar el foc!

Vet aquí el final del missatge dels organitzadors de la demostració.
La manifestació no ha estat cancel•lada; només ha canviat d'itinerari a causa de les dificultats posades per l'Ajuntament de Tel Aviv i la policia.
Es preveu transport per a tot el país.

Una marxa de protesta i manifestació!
Basta!
Començau les negociacions de pau!
Dissabte 5 d'agost de 2006!
Demanam al govern israelià:
Aturar el foc ara!
Negociacions per intercanviar presoners!
Negociacions de pau amb les autoritats de Síria, Líban i Palestina!
La solució no està en les armes. Només les negociacions poden posar fi a la mútua violència i als cops contra innocents civils del Líban, Israel i Gaza
Uneix-te a nosaltres en l'esforç d'aconseguir aturar aquesta guerra innecessària! Tenim la possibilitat de canviar! Aquesta guerra —que es fa sense tenir en compte la ciutadania— té uns interessos allunyats dels nostres pobles. Ha arribat el moment d'aconseguir una entesa amb els nostres veïns. Decisions unilaterals, invasions, murs i altes parets, bombardeigs ... només ens duran més desastres.
Pels centenars de milers que són perseguits i volen fugir dels míssils i de les bombes i pel futur de tots nosaltres".

Coalició d'Organitzacions per la Pau

D'altres enllaços d'interès:

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb