nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Per dignitat, rebutgem aquest Estatut

nurukundo2005 | 25 Abril, 2006 11:11 | facebook.com google.com

La Plataforma Pel Dret de Decidir, interpretant el sentir d’una gran part de les persones i entitats que es mobilitzaren el passat 18 de febrer i donant continuïtat a l’acte de sobirania i d’afirmació nacional que en aquella gran manifestació es produí;
Tenint en compte que el projecte d’Estatut d’Autonomia de Catalunya que properament serà sotmès a referèndum no inclou ni les aspiracions ni les propostes expressades en el Manifest amb què fou convocada la manifestació del 18 de febrer,
Sabent que ni el projecte d’estatut que el nostre Parlament aprovà, ni el clam massivament expressat al carrer per un gran nombre de ciutadans i ciutadanes han estat respectats per les institucions de l’Estat ni defensats de manera conseqüent per bona part de la classe política catalana,
Decideix, en el marc del Referèndum que serà convocat properament, dur a terme una campanya activa de rebuig al sí a l’actual proposta d’Estatut d’Autonomia.
Assumint i donant suport a totes les opcions de vot que expressin aquest rebuig sobiranista, ja sigui el vot no, el vot nul compromès o el vot en blanc, les quals representen la diversitat de les entitats i moviments socials de la Plataforma Pel dret de Decidir.

Es realitzaran diverses iniciatives de reafirmació i divulgació dels continguts del Manifest “Som una nació i tenim el dret de decidir”, tot reivindicant un nou marc democràtic en què els Països Catalans puguin gaudir de la seva plena llibertat nacional i del dret a l’autodeterminació.

La Plataforma Pel Dret de Decidir crida totes les entitats adherides i el conjunt de la societat catalana a participar activament en l’exercici dels drets democràtics i a preparar un futur de llibertat nacional sense restriccions.

24 d’abril de 2006

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb