nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Lliurament dels Premis Alzina i Ciment del GOB enguany

nurukundo2005 | 12 Febrer, 2006 20:06 | facebook.com google.com

Des de l'any 1979 el GOB atorga els Premis Ciment i Alzina, per destacar les persones, institucions i entitats que s'han distingit per la seva tasca destructora del medi o per les accions en favor de la seva defensa.

En un dinar multitudinari, on cada any esdevenen més nombroses les famílies afiliades al GOB que hi assisteixen amb els seus infants, també integrats dins el moviment ecologista que aquesta entitat impulsa i promou a Mallorca des de fa dècades, es lliuren els premis Alzina i Ciment a qui s'ha considerat digne de ser premiat o xiulat pel seu comportament favorable o advers al medi ambient.

Entre d'altres, enguany s'han atorgat premis favorables a l'empresa Fusteria Vicens que, pertanyent al grup que integra Eticentre i dirigida per Bernat Vicens -a l'hora president de l'Associació Drets Humans de Mallorca-, manté el compromís de seguir comportaments empresarials d'acord amb les orientacions ecologistes emanades des de les més altes instàncies a l'àmbit mundial.


Bernat Vicens agraint el lliurament del premi Alzina 2006
(Foto: Picalsud)

També hi han estat guardonats els esforços realitzats per les diverses Plataformes sorgides en defensa del territori a Mallorca.

S'ha fet diumenge, dia 12 de febrer, al restaurant de Can Arabí a Binissalem, amb els habituals tres menús:
- carnívor: 18 euros
- vegetarià: 18 euros
- infantil: 10 euros

S'hi ha fet el lliurament dels Premis Alzina de l’edició anterior, que corresponen a:
- Les Plataformes anti-autopistes (Autovia NO, Plataforma contra la 2ª Via de Cintura, etc.)
- Bernat Vicens, empresari de la fusta
- Confraria de Pescadors de Cala Rajada

Al mateix temps s'hi trien els Premis Alzina i Ciment de l’edició d'enguany.


Membres de la Plataforma AUTOVIA NO agraeixen el Premi Alzina del GOB 2006
(Foto: Picalsud)

S'hi fa avinent l'inici de la campanya de recollida de signatures (30.000?) per a la presentació al Parlament de les Illes Balears d'una INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR a favor de la protecció territorial de Mallorca, mitjançant la Plataforma Salvem Mallorca.

Per a la qual cosa es demana la col·laboració de gent voluntària que s'ofereixi a fer la tasca de fedatari que vetli per la correcta aplicació de la normativa establerta oficialment.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb