nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

Manifestació multitudinària a Llucmajor

nurukundo2005 | 30 Gener, 2006 22:17 | facebook.com google.com

Amb un èxit de participació sense precedents, s'ha duit a terme a Llucmajor una de les manifestacions més multitudinàries que es recorden, reclamant i exigint públicament un major respecte cap a la dignitat de les dones.

Tot i el mal temps, -amb pluges, fred i vent- una multitud com mai no s'havia vist, es manifestà dilluns capvespre pels principals carrers de Llucmajor.

La massiva presència de dones i homes de totes les condicions, provenint d'indrets ben diversos de Mallorca, feia evident el suport que s'estava donant a la iniciativa promoguda per un “Grup de Dones de Llucmajor”.

Havien tengut la gosadia de convocar la població per cridar ben fort: JA BASTA!

Fet el recorregut del trajecte que va des del passeig de Jaume III fins a la plaça Major, des del cadafal situant davant l'edifici de l'Ajuntament, es llegí el Manifest explicatiu de la trobada.

Nombroses pancartes i cartells mostraven clarament el rebuig a la vergonyosa pàgina web on el partit polític ASI -amb dos regidors al Consistori llucmajorer- reproduïa 20 maneres de matar una dona!

El crit va ser unànime:
Ja basta! Rabasco, dimissió!


Pancartes de rebuig a la violència contra les dones
Fotos: picalsud

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb