nubulaya

Fent part de la ciutadania d'un país que sura enmig d'una Mar Mediterrània que uneix dues voreres continentals. A càrrec de: www.cecili.cat

L'aniversari de la Declaració universal dels Drets Humans, a Mallorca

nurukundo2005 | 06 Desembre, 2005 11:37 | facebook.com google.com

Com cada dia 10 de desembre, amb motiu de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, l'associació Drets Humans de Mallorca que fou creada l'any 1974, organitza, conjuntament amb Amnistia Internacional, diversos actes commemoratius d'aquell esdeveniment que capgirà el món i obrí noves perspectives per a la humanitat.

Davant del fet que, en aquestes darreres sis dècades, moltes de les esperances depositades en la Declaració esmentada han quedat fallides i marcades per la decepció i el desencís; davant, també, del fet incontestable que alguna aportació positiva s'ha produït en algun lloc del món...

Encara queda gent que creu que s'ho paga recordar-la, per exigir-ne una més ferma aplicació arreu del planeta.

S'hi convida tothom, doncs, a assistir, dissabte, dia 10 de desembre, a les 20:00 hores, a la plaça Major de Palma, on és programada una encesa d'espelmes.

Així mateix, a les 20:30 hores, hi ha un concert a càrrec del Cor de Cambra Studium, dirigit per Carles Ponseti, a l'església de Sant Felip Neri, amb la interpretació d'obres de Monteverdi, Hawley, Kreek, Miskinis, Busto, Whitacre...

S'hi té també l'oportunitat de fullejar el nou número de la revista Drets Humans de Mallorca que s'acaba de publicar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb